Om diefstal te voorkomen, adviseren wij u om uw auto te beveiligen met een extra VbV-SCM goedgekeurd alarm systeem. Dus ook wanneer uw auto al is uitgerust met een standaard af-fabriek beveiliging systeem. Met een investering in een VbV-SCM goedgekeurd alarm systeem maakt u het dieven lastig. U verkleint hiermee dus het risico op diefstal aanzienlijk.

Vanwege de SCM voorschriften mochten we sinds 1-1-2015 voor het uitschakelen van een achteraf ingebouwd alarmsysteem geen gebruik meer maken van de originele sleutel. Dit betekende dat we een aftermarket alarmsysteem met een SCM certificaat altijd moesten voorzien van een eigen handzender, elektronische sleutel of drivercard.

In september 2022 is deze regelgeving aangepast en is het bij bepaalde auto modellen met verbeterde en SCM goedgekeurde sleutel weer toegestaan te werken op de originele sleutel, dus zonder losse tag/zender of extra handeling.

Hieronder een link waar u kunt controleren of uw auto voorkomt op de lijst van SCM goedgekeurde sleutels:

https://www.kiwa.com/nl/nl/markten/automotive-en-luchtvaart/voertuigbeveiliging/goedgekeurde-systemen/

logo scm startonderbreker
Waeco startonderbreker klasse 1

Neem contact op

  STARTONDERBREKER KLASSE 1

  • Inclusief montage.
  • Prijzen inclusief BTW.
  • Met SCM / VbV / CCV certificaat.
  • Montage in onze werkplaats, of bij u op locatie*
  • Wordt geleverd met 2 actieve tags.

  Miblock

  De Miblock startonderbreking wordt geleverd met 2 actieve Tags. De blokkering schakelt automatisch in als u de auto Verlaat. De blokkering wordt automatisch vrijgegeven als de Tag herkend is.