Om diefstal te voorkomen, adviseren wij u om uw auto te beveiligen met een extra VbV-SCM goedgekeurd alarm systeem. Dus ook wanneer uw auto al is uitgerust met een standaard af-fabriek beveiligings systeem. Met een investering in een VbV-SCM goedgekeurd alarm systeem maakt u het dieven lastig. U verkleint hiermee dus het risico op diefstal aanzienlijk.

Vanwege de SCM voorschriften mogen we voor het uitschakelen van een aftermarket alarmsysteem geen gebruik meer maken van de originele sleutel.

Alleen op systemen met eigen autorisatie voor het vrijgeven van alarmsysteem en startblokkering kunnen we hierdoor nog een SCM certificaat afgegeven !

Dit betekent dat we een aftermarket alarmsysteem met een SCM certificaat altijd moeten voorzien van een eigen handzender, elektronische sleutel of drivercard.

logo scm startonderbreker
Waeco startonderbreker klasse 1

Neem contact op

  STARTONDERBREKER KLASSE 1

  • Inclusief montage
  • Prijzen inclusief BTW
  • Met SCM / VbV / CCV certificaat
  • Montage in onze werkplaats, of bij u op locatie*
  • Wordt geleverd met 2 (actieve) drivercards of 2 (passieve) tags

  Cobra 4627PS

  De Cobra 4627PS startonderbreking wordt geleverd met 2 drivercards. De startonderbreker schakelt automatisch in als u de auto verlaat. De startonderbreking zal vrijgegeven worden als u de auto opent en de drivercard herkend wordt. U hoeft de drivercard dus niet apart te bedienen. De drivercard wordt automatisch binnen enkele seconden herkend. Het bereik is enkele meters.


  Miblock

  De Miblock startonderbreking wordt geleverd met 2 passen. De blokkering schakelt automatisch in als u de auto Verlaat. Om de startonderbreking vrij te geven houdt u de pas voor de verborgen ontvanger. De tag is passief, dus onderhoudsvrij. Er zit geen batterijtje dat u moet vervangen. Het bereik is enkele centimeters.